OMILJENI DJEČIJI JUNACI SE VRAĆAJU U CINESTAR MOSTAR PROVEDITE NEZABORAVNE TRENUTKE S OBITELJI UZ POVOLJNIJE CIJENE ZA DJEČIJE FILMSKE HITOVE

Ovog vikenda, omiljeni dječiji junaci vraćaju se u CineStar Mostar, a kako bi ovaj najzabavniji događaj za mališane i njihove roditelje bio potpuni užitak, tu je i posebna akcija za dječije filmske hitove po super cijeni od 3 KM, druženje sa CineStar maskotama i naravno, najfinije kokice.
Svijet filma je nepresušan izvor zabave, a filmovi koje pogledamo kao djeca urežu nam se u sjećanje i pamtimo ih cijeli život. Ne samo da djeca iz njih mogu puno naučiti, već će se uistinu zabavljati i uživati u gledanju filmova sa svojim roditeljima. Zato je ovaj vikend, 14. i 15. studenog, idealna prilika da provedete vrijeme sa svojom obitelji i uživanje u filmovima koje jednostavno morate pogledati sa svojom djecom.
Provedite kvalitetno svoje slobodno vrijeme od 11:00 do 17:00 sati, zabavite se i naučite nešto novo jer ovog vikenda u vrhunskim kino dvoranama Cinestar Mostar u Mepas Mall-u, koje će udovoljiti i najzahtjevnijim ljubiteljima kina, možete pogledati sinkronizirane animirane hitove: „Crvencipelica i sedam patuljaka“, veliku avanturu, punu smijeha i animaciju iz Disneyeve i Pixarove “kuhinje” „Naprijed“.
Na filmska platna vraća se i najpoznatiji pas u povijesti filma u uzbudljivoj avanturi “Lesie se vraća kući”, zatim norveški gusarski hit “Kapetan sabljozubi i magični dijamant”, te zabavna animacija od proslavljenih producenata franašize Shrek – “Frka – razmaženo derište”.
Ne propustite ovaj jedinstveni doživljaj u kinima s pet zvjezdica i priuštite svojim mališanima nezaboravan provod uz mnoštvo zabave, filmskih hitova i dječjih osmijeha. CineStar uvijek misli na najmlađe filmoljupce i roditelje, pa u njihovoj ponudi možete promaći Promo menije inspirirane popularnim crtićima, organizirati rođendansku proslavu u modernoj rođendaonici kao i postati vlasnik članske Family Club kartice. Ova kartica, koju možete zatražiti na blagajni, omogućava svakodnevno snižene cijene za animirane i obiteljske filmove do 17:00 sati. Kod učlanjenja, dijete dobiva gratis male kokice, 30% popusta za proslavu rođendana u rođendaonici i popust na Family & Friends menu.
Dječiji i obiteljski filmovi u sklopu CineStar Family vikenda prikazuju se 14. i 15. studenog od 11:00 do 17:00 sati, a u filmskim projekcijama s pet zvjezdica po promo cijeni od 3 KM mogu uživati i roditelji i djeca. Igrajte se ovog vikenda s CineStar maskotama i uživajte u dječijim filmskim hitovima te najfinijim kokicama, a sve to uz propisane mjere sigurnosti za kinoprikazivačku branšu. Jer, zabava DA, ali #ostanimoodgovorni.
CineStar kino čarolija gledanja filmova odvija se uz sve propisane mjere sigurnosti. CineStar Cinemas je pripremio kino dvorane za prijem posjetitelja, proveli su dezinfekciju, uspostavili nove higijenske standarde i njihovo održavanje te upoznali zaposlenike sa zaštitnim procedurama i postupcima. Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Zavoda za javno zdravstvo FBiH za kinoprikazivačku djelatnost.
Obzirom na trenutne mjere policijskog sata, CineStar je prilagodio i radno vrijeme. Blagajne se kroz tjedan otvaraju pola sata prije prve projekcije, koja počinje u 15:00 sati, vikendom u 11:00 sati, a zatvaraju pola sata nakon zadnje projekcije. Sve predstave završavaju oko 22:30, pola sata prije policijskog sata, tako da posejtioci mogu na vrijeme stići kući. Također, kako bi ohrabrili gledatelje da dolaze na ranije termine, za kupovinu ulaznica tjekom Happy hour od 15:00 do 16:00 sati, od ponedjeljka do petka, svi posjetitelji dobivaju male kokice gratis.
CineStar Mostar raspolaže sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala, a jedna od njih je i ultimativna eXtreme dvorana – ekskluzivni CineStar standard kino dvorane s najsuvremenijom tehnologijom. Njena glavna karakteristika je kristalno čista slika i filmsko platno premazano slojem srebra, veliko čak 100m2 na kojem se filmovi oživljavaju uz pomoć najmodernijeg i najpoznatijeg Barcoprojektora koji je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najsvjetliji kino projektor na svijetu. eXtreme dvorana također je poznata i po nevjerojatno čistom zvuku koji donosi najmoderniji JBL zvučni sistem te RealD 3D tehnologiji s najmodernijim polarizovanim 3D naočalama. CineStar Cinemas je najveći kino lanac u Bosni i Hercegovini i regiji sa 158 dvorana i preko 24.500 sjedala.
Više informacija o repertoaru, kao i kupovinu ulaznica potražite online na https://bit.ly/3oUuc08 ili na blagajni kina pola sata prije projekcije.