Pavić: Neću igrati Davis Cup dok je Krajan izbornik

ZAGREB, 29. siječnja 2018. (Hina) – Hrvatski tenisač Mate Pavić, koji je prošloga vikenda na Australian Openu osvojio naslove pobjednika u muškim parovima s Austrijancem Oliverom Marachom i mješovitim parovima s Kanađankom Gabrielle Dabrowski, u ponedjeljak je odmah po slijetanju u zagrebačku zračnu luku izjavio za Hrvatsku televiziju kako neće igrati za Davis Cup reprezentaciju sve dok je Željko Krajan izbornik.

“Koliko sam čitao izjave, izbornik Krajan je rekao da me zvao za sve susrete, ali to je daleko od istine. Nikakav poziv nisam dobio zadnje tri godine. Istina je da sam zadnji put dobio poziv, koji je više bio na inicijativu i poticaj nekih drugih osoba s kojima se sjelo i probalo razgovarati i riješiti taj problem koji postoji. S moje strane nažalost to je sada završena priča, dok je Krajan izbornik Davis Cup reprezentacije, ja nažalost neću biti tamo”, izjavio je Pavić.

Izbornik Krajan je u nedjelju izjavio kako je Paviću slao pozive za svaki meč, ali kako na te pozive nije dobijao odgovor.

“Ja sam njega svaki puta pokušao kontaktirati, ali on je svaki puta odbijao komunikaciju. Druge istine tu nema. Koji su to problemi, kada je sve to počelo i zašto se to nije riješilo? Ja samo mogu reći da on više ne želi igrati za reprezentaciju”, izjavio je Krajan.

 

(Hina)