Prijavi se i postani operater na CNC strojevima

CNC glodalica, CNC tokarilica, rezni alati, G-code, režimi obrade, tehnološke liste, mjerni protokol – sve su to pojmovi s kojima se iskusni CNC operater svakodnevno susreće. Upravo o ovim i mnogim drugim pojmovima se stječu znanja i vještine na obuci CNC operatera čiji se sada već trinaesti ciklus organizira u INTERA Tehnološkom Parku.
Već tradicionalno, prije same obuke, INTERA TP organizira otvoreni dan tj. besplatna probna predavanja koja će se održati u četvrtak, 12.4.2018. godine u 17h u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Kroz probna predavanja polaznici će dobiti priliku upoznati se s CNC tehnologijama te steći uvid u sadržaje koje obuka pruža.
CNC industrijski strojevi zadnje generacije, visokokvalitetni alati i prateća oprema su dio INTERA HTEC CNC centra, suvremenog centra za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama, unutar kojeg će se i vršiti spomenuta obuka.
Obuke ovakvog profila čine Vas konkurentnijima na tržištu rada, stoga ukoliko želite steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time stvoriti priliku za zaposlenje – INTERA HTEC je mjesto za Vas.
Do sada je kroz dvanaest ciklusa obuke u INTERA HTEC CNC centru obuku CNC operatera prošlo preko 200 polaznika od kojih je većina iskoristila obuku kao potencijal za zapošljavanje.
Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba.