Promocija knjige i predstava „Tko je ubio Zvonka Bušića“

 

Kazališna predstava ‘Tko je ubio Zvonka Bušića’, prema tekstu Tihomira Dujmovića, u adaptaciji Roberta Kurbaše bit će se izvedena, u utorak 15. svibnja 2018. u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

U sklopu izvođenja ove kazališne predstave bit će održana i promocija spomenute knjige „Tko je ubio Zvonka Bušića“ autora Tihomira Dujmovića. Program započinje u 19 sati predstavljanjem knjige, a potom s početkom u 20 sati slijedi izvedba predstave.

Scensku adaptaciju predstave Tko je ubio Zvonka Bušića potpisuje Robert Kurbaša, koji nastupa u ulogama Zvonka Bušića i novinara, dok se u ulozi Julienne Bušić izmijenjuju Ana Vilenica i Lucija Dujmović.

Ova domoljubna i emotivna predstava koja svjedoči, kako o velikoj ljubavi prema domovini tako i o nevjerojatnoj ljubavi dvoje ljudi, dirnula je u srce sve koji su do sada imali priliku pogledati predstavu. Sjajnom i emotivnom izvedbom Roberta Kurbaše i Ane Vilenice predstava je doživjela veliku popularnost.

Predstavu organizira Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača u suradnji s Odjelom za kulturu i sport Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine.

Ulaznice po cijeni 10 KM možete kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 20 sati. Informacije i rezervacije na broj 063 940 584.