Prva škola snowboardinga KAS poziva sve zainteresirane da im se pridruže i dožive čari zimske idile

U jutarnjem programu radija Mostarska panorama nedavno je gostovao Goran Stojkić, osnivač škole snowboardinga KAS Bonk, kako bi podijelio svoju strast prema zimskim sportovima s slušateljima. Ova škola, koja je svoj put započela prije 14 godina na mostarskoj sportskoj sceni, izrasla je u zajednicu entuzijasta koji dijele ljubav prema snijegu i zajednički graduju svoje pustolovine.

Mirisi svježeg snijega, uzbuđenje niz padinu i povezanost mladih duša definiraju iskustvo polaznika KAS Bonk snowboard škole. Ova organizacija je ne samo mjesto za usavršavanje vještina na boardu već i inkubator timskog duha. Pod vodstvom predanih entuzijasta poput Pavla Schumana, Gorana Stojkića i Antonija Ćorića, škola je postala mjesto pozitivne energije i inspiracije.

Pavle Schuman preuzeo je vođenje kluba prije pet godina, pridruživši se Antonio Ćorić, unoseći dodatni entuzijazam. S vrhunskim trenerima poput Tina Cvitkovića, Vlade Perića i Mateja Reze, KAS Bonk snowboard škola je postala zajednica s iznimno poticajnom atmosferom. Ova ekipa instruktora ne samo da prenosi vještine snowboardinga, već i inspirira mlade pustolovce.

Oni nisu samo skupina instruktora; oni su vizionari koji žele promijeniti sportsku scenu u regiji. Njihova ideja o stvaranju zajednice koja njeguje ljubav prema zimskim sportovima i okuplja istomišljenike pokreće ih naprijed. Raduju se novim članovima koji će zajedno s njima graditi nove putove i prolaziti kroz nove pustolovine.

KAS Bonk snowboard škola poziva sve zainteresirane da im se pridruže i dožive čari zimske idile. Bez obzira na razinu iskustva, svatko je dobrodošao. Osim sportskih izazova, škola obećava i prava prijateljstva i nova poznanstva. Započnite svoju avanturu, okupite ekipu, pridružite se treninzima i osjetite uzbuđenje prvog spusta niz padinu koji će ostati urezan u sjećanjima cijelog života. Postanite dio zajednice koja dijeli strast prema snijegu, pustolovini i zajedništvu – vidimo se na vrhu, gdje se snovi stapaju s padinama. Za dodatne informacije posjetite Instagram stranicu KAS Bonk.

 

Prva škola snowboardinga KAS slušaj cijeli razgovor na našem YouTube kanalu:  https://youtu.be/IJgcVUG7Xzs