Prvi Malonogometni turnir “Katarina 3×3 Jasenica 2024”

Na radiju “Mostarska Panorama” imali smo prigodu ugostiti Anu Galić i Ivana Arapovića iz udruge “Naša Jasenica”. Ana i Ivan su nam predstavili nadolazeći sportski događaj koji će zasigurno okupiti veliki broj zaljubljenika u nogomet i sportska događanja – prvi Malonogometni turnir “Katarina 3×3 Jasenica 2024”.

Ana Galić je s velikim entuzijazmom najavila ovaj događaj, ističući kako je udruga “Naša Jasenica” s ponosom organizira prvi ovakav turnir u sklopu sportsko-rekreacijskog centra Jasenica. Turnir će se održati od 11. do 14. srpnja, a obećava obilje zabave, natjecateljskog duha i zajedništva.

Ivan Arapović je dodao da je kotizacija za sudjelovanje u turniru 50 KM po ekipi, a nagrade za pobjednike su izuzetno primamljive. Pobjednička ekipa osvaja 1400 KM, dok će drugoplasirani tim dobiti 600 KM, a trećeplasirana ekipa 200 KM. Uz financijske nagrade, tu su i pehari i medalje za najbolje ekipe. Četvrta ekipa također neće otići praznih ruku, već će kući ponijeti 50 ćevapa i turu pića.

Uz glavni turnir, bit će organiziran i turnir za djecu, što će dodatno obogatiti događaj i pružiti priliku najmlađima da pokažu svoje nogometne vještine. Ivan je također naglasio kako će biti organizirana bogata tombola s atraktivnim nagradama.

Ana je pozvala sve zainteresirane ekipe da se prijave što prije, kako bi osigurali svoje mjesto na turniru. Prijave su već otvorene, a zainteresirani se mogu prijaviti putem kontakata: Marino (063 125 520) i Mile (063 275 659).

“Naša Jasenica” poziva sve ljubitelje nogometa i sportskih događanja da se pridruže ovom spektaklu na sportskom terenu SRC Jasenica u srpnju. Očekuje nas nekoliko dana ispunjenih sportskim duhom, druženjem i zabavom. Vidimo se na turniru “Katarina 3×3 Jasenica 2024” kako bismo zajedno uživali u ovom posebnom događaju!

Poslušaj cijeli razgovor na službenom YouTube kanalu radija Mostarska panorama

Urednica programa: Ana-Marija Dedić

Urednik emisije i voditelj: Davor Babić

Tonska realizacija: Ivan Raguž

Produkcija: Radio Mostarska panorama, Mostar, 9. srpanj 2024. godine.

88, 1 FM-Radio koji Vas sluša!

STREAM : www.glasmostara.ba

https://www.facebook.com/mostarska.panorama/

https://www.instagram.com/mostarskapanorama_88.1_fm/