Sajam rukotvorina ‘RUKE Art Bazaar’ u Mostaru

Saopćenje, Arhiv

MOSTAR, 29. studenog (FENA) – Sajam rukotvorina i malih poduzetnika “RUKE Art Bazaar” okupit će u nedjelju, 11. prosinca, dvadeset malih obrtnika i kreativaca, koji će izložili svoje unikatne proizvode u prostorijama OKC-a Abrašević.

Organizatori su pozvali Mostarke i Mostarce da u vrijeme darivanja, posjetom ovom sajmu, postanu dio humane priče koja se realizira s humanitarnom organizacijom “Pomozi mojoj nevjeri”, koja provodi aktivnosti na uljepšavanju života onih u potrebi.

Svi posjetitelji koji žele mogu donijeti poklončiće za mališane koji će blagdane provesti na pedijatrijskom odjelu, a više informacija za sudjelovanju u humanoj priči mogu dobiti putem društvenih mreža Lola Klaunovi.

Jelena Šutić koja je osnovala stranicu “Pomozi mojoj nevjeri” i sa svojim volonterima provela niz akcija od opremanja djece za školu do pravljenja obiteljskih kuća, poručuje kako je najvažnije otvoriti srce, jer nečija sitnica za nekoga predstavlja ogromnu radost.

Sajam rukotvorina i malih poduzetnika održava se u sklopu projekta “Mostar – Prostori koji pokreću” koji financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva i velika pažnja posvećuje se očuvanju okoliša i izbacivanju “fast fashiona” iz svakodnevnog života.

Sajam traje od 12 do 20 sati, a ulaz je besplatan, te organizatori najavljuju i nagradnu igru za sve posjetitelje, promotivne i akcijske cijene, kao i zabavno druženje u baru OKC-a Abrašević.