Sanijela Ljubić, predsjednica Društva psorijatičara u FBiH predstavila rad društva

Mostar, 5. ožujka 2020. Gošća Prijepodnevnog programa radija Mostarska panorama bila je Sanijela Ljubić, predsjednica Društva psorijatičara u Federaciji BiH.
-Društvo zasada broji oko 30 tak članova i cilj njegovog osnutka je omogućavanje što uspješnijeg liječenja oboljelih od svih vrsta bolesti psorijaze, zaštita i tumačenje njihovih interesa, te organizirano rješavanje problema s kojima se ti bolesnici susreću- kazala je Ljubić.
Pod geslom – Prestanimo se skrivati, počnimo djelovati želimo sačiniti i registar oboljelih u Federaciji, te organizirati predavanja okruglih stolova i kampanje kroz koje ćemo ukazivati na probleme oboljele populacije i njihovu stigmatizaciju u društvu- poručila je Ljubić najavivši i predavanje okruglog stola o psorijazi u subotu, 14. ožujka 2020. u 18.00 sati u multimedijalnoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače na kojem će uz nju sudjelovati i dr. Ivana Topić i nutricionistkinja Marijana Zubac, koja će govoriti o zdravoj prehrani i njezinom učinku u liječenju oboljelih.
Više o svemu potražite na njihovoj FB i mrežnoj stranici: http://drustvo-psorijaticara.ba/

 

AUDIO: Sanijela Ljubić, predsjednica Društva psorijatičara u FBiH