U Mostaru krajem listopada Sajam za poboljšanje kvalitete života Good life

Mostar – U organizaciji agencije za PR i event management PRimera po prvi put se u Mostaru 28. i 29. 10. 2017. na 6. katu Mepas Mall-a organizira sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom „Good life“.

Sajam će izložbenom ponudom na štandovima, edukativnim sadržajima (predavanjima, radionicama i reklamnom kampanjom) raditi na osmišljavanju kvalitetnijeg načina svakodnevnog života; poticati i promicati razvoj svijesti građana o kvaliteti života na području zdrave ishrane, prirodne kozmetike, ljepote, sportskog, aktivnog načina života, energetske učinkovitosti i svega što doprinosi kvaliteti života.

U cilju poboljšanja cjelovitog zdravlja svih ljudi, bez obzira na dob,
spol ili tjelesnu kondiciju, provodit ćemo razne aktivnosti za
poboljšanje zdravog života, poput vježbanja sa javnim osobama na otvorenom prostoru. Ovaj dio programa smo osmislili za 28. listopada od 11-12 sa poznatom tv voditeljicom i fitness instruktoricom Renatom Sopek.

Planiran je i kulinarski show sa poznatim masterchefom Ivanom Pažaninom u nedjelju, 29. listopada od 11-14 sati.

Osim njih, ugostit ćemo zanimljive predavače iz regije koji su
svojim životom motivirali mnoge da preuzmu život u svoje ruke, poput Kristine Ercegović, za čija se predavanja traži ulaznica više, a posjetiteljima sajma ulaz na njezino predavanje će biti besplatno http://kristinaercegovic.com/hr/
(subota od 16 sati)

Posjetitelji će moći pratiti i predavanje poznate nutricionistice sa švedskom diplomom Anite Šupa /http://anitasupe.com/shop/o-meni/ koja je prva na Balkanu razotkrila zablude o “zdravoj” i “nezdravoj” hrani, pri čemu je napravila pravu prehrambenu revoluciju, zagovarajući povratak na izvornu, tradicionalnu prehranu (LCHF prehrana). (subota, od 12.30 sati)

Izložbeni dio sajma bit će smješten u dvorani Queen, te otvorenom dijelu-holu.Predavanja/radionice će se odvijati u dvorani do izložbene, te na platou Mepas Mall-a.
Ulaz na sajam i sva sajamska događanja će biti besplatan. Cilj nam je da propagirati zdrav i aktivan život, te da sajamska ponuda i korisni savjeti budu dostupni svim građanima.