Ugostili smo Roberta Sutona, voditelja Škole stranih jezika Poliglotic iz Mostara

Ovoga petka u našem programu predstavili smo rad Škole stranih jezika Poliglotic iz Mostara kroz razgovor s voditeljem magistrom komunikologije Robertom Sutonom.
Osamnaest godina djeluju, nalaze se u mostarskoj Šantićevoj ulici, intezivno i kvalitetno učenje 13 jezika, među kojima pet svjetskih, pet zaposlenih, svakim radnim danom od 9 do 21. 00 sat.
Poliglotic će nagraditi i pratitelje Instagram profila Mostarska panorama jednomjesečnim tečajem stranih jezika u pola cijene. Zapratite svakako objavu Nagradne igre!
-Prednosti učenja stranog jezika u bilo kojoj životnoj dobi brojne su,a istrajnost i motiviranost su definitvno ključ da ga i naučite-kazao je, uz ostalo Suton.
Dosadašnja iskustva pokazala su kako su polaznici škole bili ne samo mladi koji su u potrazi za poslom u nekim od zemalja Zapadne Europe, nego i poslovni ljudi, studenti medicine koji su željeli naučiti lokalni jezik, umirovljenici.
-Radimo u skupinama od četvoro polaznika, što se pokazalo najboljim za učenje koje se odvija kroz razgovor, gdje polaznike tijekom komunikacije upozorimo na pogrješke u govoru i sugeriramo da misle na jeziku koji žele naučiti-ističe Robert Suton, voditelj Škole stranih jezika Poliglotic iz Mostara.